Tijd voor 1 geintegreerde oplossing

Over Critical Task Manager

Critical Task Management (CTM) is een oplossing van TOC Resultants en Proper IT. CTM is gebaseerd op het inzicht dat in dienstverlenende organisaties proces- en projectmatig werk vrijwel altijd door dezelfde medewerkers wordt verricht, maar dat ze hierin ondersteund worden door verschillende (in)formele systemen die elkaar ook nog eens regelmatig tegenspreken.

Tijd voor 1 geintegreerde oplossing die alle taken ten behoeve van diensten en projecten plant, prioriteert en verbetert: Critical Task Management.

TOC Resultants

TOC Resultants is een implementatieadviesbureau dat werkt op basis van de Theory of Constraints, of TOC. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties met uitdagingen en kansen in de volgende gebieden:

  • projectmanagement
  • dienstverlening
  • marketing & sales

Wij zijn geen consultants, maar resultants: Wij produceren geen rapporten, maar resultaten met het management en uw medewerkers ‘op de werkvloer’. Gebruik makend van TOC identificeren wij de belangrijkste oorzaak van onderpresteren ten opzichte van het organisatiedoel, en ontwerpen, plannen en implementeren de oplossing tezamen met het klantteam. Kennisoverdracht is een belangrijke pilaar onder iedere implementatie, opdat de klant na ons vertrek zelfstandig verder kan met hun Proces Of OnGoing Improvement (POOGI).

Proper IT

Proper IT vertaalt bedrijfsprocessen naar nette Software oplossingen om het bedrijfsproces te ondersteunen. Of het nu gaat om het verwerken van transacties aan de kassa (POS), het berekenen van de Consumenten Prijs Index, het voeren van een Polisadministraties of integratie van Workflow met BackOffice systemen. Voor al dit soort vraagstukken heeft Proper IT de kennis in huis om dergelijke projecten te realiseren. Vanaf het punt van analyse van het bedrijfsproces tot de oplevering van de software.